Zwem mee ALS je kan! 

Maak je klaar voor de vijfde en laatste editie van A Local Swim Schagen! Op zondag 2 juli 2023 duiken we de haven van Schagen in om geld in te zamelen voor Stichting ALS Nederland. Daar ben jij toch bij?

 

Een kleine terugblik om het geheugen op te frissen: A Local Swim Schagen 2018

Ga jij een sportieve uitdaging niet uit de weg? Zet jij je graag in voor het goede doel? Spring dan met ons in het diepe en zwem 250, 750 of 2000 meter voor ALS! 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
voor iedereen vanaf 16 jaar Er wordt een afstand van 2000 meter afgelegd in de haven van Schagen. De deelnemers springen vanaf een steiger bij het Havenkantoor in het water, zwemmen dan rechtdoor, om de boei heen, zwemmen weer terug en houden rechts aan om ter hoogte van het Havenkantoor / Nautifit te finishen.
Dé Lange Swim (2000 meter)

Zwemclinics bij zwembad Wieringerwaard

29-05-2023 | 08:52

Het duurt nog iets meer dan een maand en dan springen we samen de haven in. De meeste helden zijn al flink aan het trainen. Om iedereen op weg te helpen hebben we drie (gratis) clinics geregeld bij Zwembad Wieringerwaard. 

Op

maandag 5 juni
woensdag 7 juni
donderdag 15 juni

geeft vrijwilliger Jeanette een korte les open water zwemmen. Het natuurbad in Wieringerwaard leent zich hier uitstekend voor. De ervaring leert dat het (zeker voor kinderen) fijn is om de afstand en even in donker buitenwater geoefend te hebben. Veel dank voor het zwembad en Jeanette

Alle drie de clinics zijn van 19.00u tot 20.15u. 
Er is uiteraard een mogelijkheid om je om te kleden.

Ben je erbij? 
Stuur dan snel een mail naar: alocalswimschagen@gmail.com.
Geef hierin aan welke datum jij de clinic wilt volgen.

Let op:
Deze (gratis) clinics zijn er alleen voor geregistreerde #deelnemers.
Heb jij je nog niet ingeschreven?
Doe dat dan voor 2 juni aanstaande. Alleen dan kun je eraan meedoen...

VOL = VOL

Lees meer | Bekijk alle