In 2021 organiseert Stichting A Local Swim Schagen geen flinke zwemtocht in de haven, maar een hele andere challenge. Een 100% coronaproof evenement, met hetzelfde doel: aandacht voor de ziekte ALS en geld bijeenbrengen voor onderzoek naar deze ziekte.

Wat gaan we doen?
We gaan wandelen! Of fietsen. Of zwemmen. Of hardlopen. Of allemaal. Net wat je wilt. Net wat jij leuk vindt en waar jij plezier aan beleeft. Als je maar zoveel mogelijk kilometers maakt. Als jouw sponsoren maar onder de indruk zijn…

Die kilometers die maak je door 'A Locals Steps' te zetten op de fiets, de weg of in het zwembad en hoef je deze keer niet op 1 dag te doen. Je hebt namelijk 20 dagen de tijd om er zoveel mogelijk te zetten. Kies dus je eigen tempo en je eigen moment. Al hebben we met zijn allen wel een gezamenlijk doel: zoveel mogelijk stappen zetten voor Stichting ALS.

Doe mee ALS je kan.
Ga snel naar schagen.alocalstep.nl en geef je op!

 

Lees meer
€ 3.751 opgehaald
Laatste donatie 11-07-2020 | 11:20
€ 18 Erna Kunst Coaching Omdat de local swim dit jaar geen doorgang kon vinden is dit een prachtig inititief van de stichting om toch geld op te kunnen halen. Blij dat ik mijn steentje zo heb kunnen bijdragen.

Over Stichting ALS Schagen

Het wordt magisch! Op zondag 27 juni 2021 gaan we voor de vierde keer zwemmen in de haven van Schagen voor Stichting ALS Nederland. Kippenvel van start tot finish. Gegarandeerd. Een prachtig evenement, voor een geweldig goed doel met als bonus een enorme opbrengst...