Zwem mee ALS je kan!

12 februari 2023 14:10

Ga jij een sportieve uitdaging niet uit de weg? Zet jij je graag in voor het goede doel? Spring dan op zondag 2 juli 2023 met ons in het diepe en zwem 250, 750 of 2000 meter voor ALS!

VOOR DE LAATSTE KEER - ben jij er (weer) bij?
Op zondag 2 juli 2023 organiseert Stichting ‘A Local Swim Schagen’, voor de laatste keer, een uniek zwemevenement in de haven van Schagen met als doel zoveel mogelijk geld inzamelen voor de ziekte ALS.

DAAROM
Geld dat zo hard nodig is voor onderzoek naar de oorzaak en mogelijke behandeling van ALS. Want ALS staat inmiddels op de kaart, maar moet ook van de kaart. Met behulp van vele vrijwilligers, sponsoren én met jouw hulp willen we naast een onvergetelijke ochtend organiseren, uiteindelijk een mooi bedrag over maken naar Stichting ALS. Help jij mee om het succes van de voorgaande edities te overtreffen?

ZWEM JE MEE?
‘A Local Swim Schagen’ is bedoeld voor iedereen die Stichting ALS Nederland een warm hart toedraagt, een beetje sportief is aangelegd, en/of een uitdaging niet uit de weg gaat! De inschrijving opent binnenkort. Houd de site en socials in de gaten.