De ReclameZwemmers

Samen staan we sterker: zwemspieren voor spierensloper ALS
Normal ccc62d32c68aca7c4ce6b501b24b2f41e32da598
van totaal € 250 (261%)
Afgesloten

Als team van de ReclameSjef werden wij in korte tijd geconfronteerd met een levensbedreigende ziekte. De prognoses zijn tot nu positief. Mensen die met ALS te maken krijgt hebben geen kans meer. Ons herstelproces werd bevorderd door het zwemmen in koud water, het hele jaar door. Ook al laat onze ziekte sporen achter waardoor we niet meer alles kunnen doen, kunnen we nog altijd wel zwemmen. Daar genieten we van, daar krijgen wij een kick van. En daarom willen wij deze kracht inzetten om aandacht te vragen en sponsorgeld op te halen voor Stichting ALS.

Inmiddels is ons team uitgebreid met zwemster Arina van Damme, zwemster Marijke Kaptein en zwemmer Cor van Vliet! Wij dragen het team van Nathalie Raadgers en de Local Swim een warm hart toe en nemen graag de uitdaging aan om in totaal 8,25 km. te zwemmen... Steun ons team met een kleine donatie! Alles is welkom!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.