Dignum ook dit jaar hoofdsponsor van 'A Local Swim Schagen'!

05 februari 2018 00:00

Met trots kan Stichting ‘A Local Swim Schagen’ melden dat Dignum Verzekeringen & Hypotheken voor de tweede keer op rij de hoofdsponsor is van het gelijknamige zwemevenement. Samen met Nh1816 Verzekeringen doen ze met hun steun iets terug voor onze samenleving. "Samen de schouders eronder voor mensen die het hard nodig hebben," zegt Linda Dignum namens het bedrijf uit Schagen.

Samen voor het goede doel
"We vinden het een geweldig initiatief en hebben dit unieke evenement vorig jaar met veel plezier gesteund. Zowel wij, als Nh1816, waren onder de indruk van de organisatie, maar vooral van de inzet van alle deelnemers. Samen bewegen voor het goede doel. Daar staan wij voor de volle 100% achter. Daarom dragen we graag ook dit jaar ons steentje bij. We gaan er weer een onvergetelijke ochtend van maken op zondag 8 juli aanstaande, zodat er opnieuw een mooi bedrag wordt overgemaakt naar Stichting ALS Nederland."

Verdubbelaar
Zwem je mee en ben je klant van Dignum Verzekeringen & Hypotheken met een Nh1816 combipolis? Dan wordt er een verdubbelaar ingezet. Nh1816 heeft beloofd dat wanneer Nh1816 verzekerden deelnemen aan ‘A Local Swim Schagen’ Nh1816 haar eigen donatie verdubbelt. Als dat geen extra motivatie is...!

 

-------------------------------------------------------------------------
Op de foto van links naar rechts :
Linda Dignum (Dignum Verzekeringen & Hypotheken), Mark de Niet (Nh1816) en Paul Dignum (Dignum Verzekeringen & Hypotheken) na afloop van A Local Swim Schagen 2017