Dignum hoofdsponsor van 'A Local Swim Schagen'!

29 mei 2017 16:03

Met trots kunnen we vandaag melden dat Dignum Verzekeringen & Hypotheken de hoofdsponsor is geworden van deze editie van  'A Local Swim Schagen'. Samen met Nh1816 Verzekeringen doen ze met hun steun iets terug voor onze samenleving. "Samen de schouders eronder voor mensen die het hard nodig hebben," zegt Linda Dignum namens het bedrijf uit Schagen.

Samen voor het goede doel
"We vinden het een geweldig initiatief. Samen bewegen voor het goede doel. Daar staan wij voor de volle 100% achter. Met behulp van de vele vrijwilligers, andere sponsoren en met heel veel deelnemers gaan we er een onvergetelijke ochtend van maken op zondag 9 juli aanstaande, zodat er uiteindelijk een mooi bedrag overgemaakt kan worden naar Stichting ALS Nederland!"

Verdubbelaar
Zwem je mee en ben je klant van Dignum Verzekeringen & Hypotheken met een Nh1816 combipolis? Stuur ons dan een mail met je gegevens. Nh1816 heeft namelijk een rechtstreekse donatie toegezegd van € 3.000,- aan de Stichting ALS Nederland. En bovendien beloofd dat wanneer Nh1816 verzekerden deelnemen aan ‘A Local Swim Schagen’ en gezamenlijk ook € 3.000,- bij elkaar zwemmen, Nh1816 haar eigen donatie verdubbelt. Als dat geen extra motivatie is...!