Niet lullen, maar zwemmen

Jan Steven van van Dijk

( Inschrijfgeld (250 meter) )

van totaal € 250 (24%)
Afgesloten

Ik ben Jan Steven van Dijk. Ik werk parttime als wethouder financiën en geluk in de gemeente Schagen. Hiernaast werk ik als interim-manager en adviseur in zorgsector en ben ik coach voor ex-politici.
Mijn motto is niet lullen, maar zwemmen. Ik vind het heel belangrijk niet alleen te praten over wat iedereen zou moeten doen maar juist als bestuurder zelf ook het voorbeeld te geven. En dat ga ik nu doen door 750 meter te zwemmen en op die manier geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS. Ik hou zelf niet van zwemmen, maar hoop dat jullie sponsering voor mijn inspanning gaat bijdragen aan het geluk van anderen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.